Vår nyhetsblogg

I vår nyhetsblogg kan du holde deg oppdatert med informasjon om våre produkter, kundecaser og annet nyttig stoff tilknyttet digital signage.

Kilden til avgjørelser

Kilden til avgjørelser

24/10/2019

Kilden til avgjørelser [Video] I gamledager tok vi avgjørelser basert på rapporter. I moderne tid tar vi avgjørelser basert på sanntidsdata. Digital signage på skjermer med levende dashboard, blir et avgjørende verktøy for å bestemme hva du gjør resten av dagen…

Hva er Endless Aisle? Fullsortiment i butikk

Hva er Endless Aisle? Fullsortiment i butikk

03/07/2019

Dette er Endless Aisle Last ned vår e-bok for å komme i gang En Endless Aisle-kiosk gir kjøpere en interaktiv og robust online kundeopplevelse, ofte bedre enn hva de kan oppleve ved å lete etter produkter i butikken. Detaljhandelskjeder og e-handelsbutikker kan levere Endless Aisle som en av tjenestene de tilbyr for å forbedre kundeopplevelsen … Read More

Endless Aisle og demo på Touchtec

Endless Aisle og demo på Touchtec

02/07/2019

Endless Aisle og demo på Touchtech [Video] Vår løsning er spesialdesignet for butikkmiljøer og for å skape best mulig shoppingopplevelse. Den lar deg kombinere dine digitale muligheter med forbrukerens behov for å berøre og føle sine potensielle kjøp. Du kan vise og tilby hele sortimentet uansett størrelsen på butikken.

Cenera på 1-2-3

Cenera på 1-2-3

01/07/2019

Cenera på 1-2-3 [Video] Cenera har digital signage og skjermløsninger som forretningsområde. Endless Aisle er en del av dette, og vi ser det store bildet innen skjermløsninger i butikk.

Digital Signage for Harley-Davidson Oslo

Digital Signage for Harley-Davidson Oslo

04/06/2019

Digital Signage for Harley-Davidson Oslo [Video] Lazy Boyz Harley-Davidson®Oslo har siden 1994 utmerket seg som forhandler og custombygger av amerikanske motorsykler.