Move Forward.
Be LED.

Hva er led?

En LED-vegg er satt sammen av kabinetter, som på sin side består av flere LED-moduler.

Disse LED-modulene inneholder LED-klynger eller LED-pakker, dvs. røde, blå og grønne lysemitterende dioder (LED) gruppert i piksler.
«Pixel pitch» er avstand fra sentrum til sentrum mellom to piksler, vanligvis målt i millimeter. Hvis du har en pixel pitch på 10 mm, betyr det at avstanden fra midten av en piksel til midten av den tilstøtende piksel er 10 millimeter. Dette resulterer i lav oppløsning og en grovere bildekvalitet. Moduler med lavere pixel pitch har mindre avstand mellom to LED-klynger. Det er mindre rom mellom, og dermed flere piksler tilgjengelig på LED-modulen. Denne økte piksletettheten fører til høye oppløsninger og mer detaljert innhold.

LED

Arena/sport/event

LED har en fordel ved at man kan bygge så store skjermer man vil uten å få de sjenerende sorte linjene i bildet som tradisjonelle videoveggløsninger får. Enten dere ønsker tradisjonelle 16:9 skjermer, runde skjermer eller en spennende mosaikk-løsning så leverer vi en perfekt løsning til dere.

Retail

Før var LED-skjermer forbeholdt Time Square, de største varehusene og butikkjedene. Med LED-skjerm får du både størrelse og lysstyrke til å få frem ditt markedsbudskap uansett lysforhold og tid på døgnet.

Møterom/konferanse

Tradisjonelle møterom benytter ofte projektorer, man får da utfordringer som sollys eller personer som skygger for bildet. Når dere moderniserer møterommet eller konferansesalen med LED-skjerm er disse problemene borte for godt. LED-skjermer er lyssterke og varer i mange år med minimalt vedlikehold.

Med led storskjerm kan du kommunisere
tydeligere og mer effektivt

Digitalisering er noe de aller fleste virksomheter må forholde seg til i dag. Formålet er å forenkle og automatisere prosesser, for å frigjøre tid og optimalisere informasjonsflyten. Digital skilting kan utgjøre et virkningsfullt verktøy i virksomheters digitaliseringsarbeid. Cenera tilbyr et system som i stor grad kan automatiseres og gir nærmest uendelig med integrasjonsmuligheter.

Prinsippet bak løsningen vår er enkel: vi tilbyr en kommunikasjonsplattform der tilpasset informasjon kan spres på et gitt sted, til rett tid og til de rette mottakerne. Digitale skjermer benyttes allerede av mange virksomheter i dag. Flere av disse mangler imidlertid en plan for hvordan skjermene skal brukes, og tilstrekkelig med kunnskap om hvordan de kan få mest mulig ut av sin digitale skilting.