Våre tjenester
Skreddersydde og kundetilpassede

Våre tjenester

Vi designer, produserer, installerer, publiserer og vedlikeholder alt av løsninger innen digital signage. Vi forstår viktigheten av å levere skreddersydde og kundetilpassede løsninger som oppfyller våre kunders unike behov.

Innholdsmøte
Befaring
Design
Leveranse
Oppstart
Drift

Vår prossess sikrer deg en god leveranse med et godt resultat

1. Innholdsmøte

Vi definerer og brainstormer om innholdet som skal lages og profilmanualer gjennomgås for de ulike prosjektene. I denne fasen delegeres oppgaver og vi setter opp et roadmap for levering. Ved å legge vekt på denne innsikten kan vi skape en skreddersydd plan for leveranse.

2. Befaring

Grundig befaring av kundens miljø og spesifikke krav. Vi har med montører for teknisk oppsett av fester, kabler og strøm/internet etc. Dette for å forstå kundens visjon og utfordringer som skal løses.

3. Design

Vårt team i samarbeid med kundens ressurser hjelper med å skape visuelt imponerende og engasjerende innhold som skiller seg ut. Vi legger stor vekt på både estetikk og funksjonalitet for å sikre at løsningen er i samsvar med kundens forventninger.

4. Leveranse

Fysisk montering av skjermflater og teknisk utstyr. Lansering av innhold og logikk. Vårt tekniske team sørger for sømløs integrasjon med kundens eksisterende systemer og gir opplæring for en smidig oppstart.

5. Oppstart

Når designet er godkjent, starter vi oppsettet og implementeringen av den digitale signage-løsningen. Etter den første tiden kan det være behov for finjustering av innholdet, design og logikk. Etter finjustering går leveransen over i driftsfasen.

6. Drift

Vår dedikerte supportavdeling er tilgjengelig for å svare på spørsmål og håndtere eventuelle utfordringer som måtte oppstå. Vi overvåker også løsningen kontinuerlig for å sikre at den fungerer optimalt, og vi tilbyr regelmessige oppdateringer for å holde tritt med teknologiske endringer.

 

Vi er stolte av vår evne til å levere skreddersydde og kundetilpassede digital signage-løsninger som gir verdi og imponerer. Med oss som din partner kan du være sikker på at vi vil stå ved din side gjennom hele reisen, fra konseptualisering til vellykket implementering og pågående drift.

Skjermer i alle varianter

Velg skjerm som er rett for ditt miljø og som skaper engasjement

Skjermer kommer i mange forskjellige varianter for å imøtekomme ulike behov og bruksområder. Hvilken type skjerm som er best for dere, avhenger av bruksområdet og bedriftens personlige preferanser når det gjelder størrelse, form og funksjonalitet.

IMG_8753

16:9 skjermer: Dette er de mest vanlige skjermene som du finner på datamaskiner, TV-er, og andre elektroniske enheter. De kommer i ulike størrelser og teknologier, inkludert LCD, LED, OLED, og QLED.

Runde skjermer: Runde skjermer har en sirkulær form i stedet for den vanlige rektangulære formen. De kan brukes i spesielle designapplikasjoner eller i klokker og instrumentpaneler.

Curved skjermer (buete skjermer): Disse skjermene har en buet form for å gi en mer innlevelsesrik opplevelse, spesielt i spill og visuell underholdning. De kan være concave (buende innover) eller convex (buende utover).

Ultra-Wide skjermer: Dette er skjermer med en bredere side-til-side-format enn standard skjermer. De gir mer horisontal plass og er populære for oppgaver som for eksempel videoredigering.

Stretch skjermer: Stretch skjermer er spesielle skjermer med en uvanlig bred side-til-side-format som ligner på et kinolerret. De brukes ofte i reklame, eller som informasjonstavler.

Touchskjermer: Disse skjermene tillater brukeren å samhandle direkte med skjermen ved å berøre den. De er vanlige i kiosker, mobile enheter og visse typer datamaskiner.

Prosjektor: I stedet for å være en fysisk skjerm, projiserer disse enhetene bilder på en flate som en vegg eller et lerret.