Endless Aisle.

Redefine Shopping.

Endless aisle

Endless Aisle løfter butikkopplevelsen inn i fremtiden

Når en kunde gir opp en transaksjon, skyldes det ofte at en vare er utsolgt eller ikke finnes på lager i butikken de befinner seg i. Behovet for å få tilgang til det fullstendige sortimentet og samtidig benytte seg av servicen i en butikk kan være vanskelig å kombinere. Med Endless Aisle er dette derimot enkelt å få til.

Endless Aisle kan beskrives som en digital kioskløsning, som kan integreres i alle typer butikker. Med Endless Aisle kan kunder få tilgang til det fullstendige sortimentet til en butikk, uten at produktene må være tilstede fysisk i lokalene. Endless Aisle er en touchskjerm med en brukervennlig applikasjon, og kan brukes av kunden alene eller sammen med en ansatt.

Vi i Cenera kaller Endless Aisle den manglende linken mellom e-handel og butikk. Løsningen komplementer de to ulike kjøpeplattformene, og gir en helhetlig og god brukeropplevelse hele veien.

Brukervennlig

Enkel navigering og søkefunksjon gjør det enkelt å finne riktig produkt og informasjon.

Tilgjengelig

Alle data synkroniseres lokalt for rask visning av bilder og mindre last på internett forbindelsen.

Produkter

Med full tilgang til hele produktsortimentet i samme løsning trenger ikke den ansatte forlate kunden for å se i andre systemer.

Custom design

Fonter, farger og tekst tilpasses din unike profil for å bygge din merkevare og identitet.

Media

Bruk høyoppløste bilder for å presentere ditt produkt slik at kunden kan zoome inn på materiale og detaljer.

Kontroll

Få full oversikt over alle faser av salget for optimalisering av varelager og utvalg.

Hva er endless aisle?

Endless Aisle er en moderne og effektiv skjermløsning, som supplerer en butikks fysiske varebeholdning og nettbutikk. Det er en utvidelse av selve kjøpsopplevelsen, og gir kundene tilgang til å velge mellom produkter som ikke befinner seg i butikklokalene. Endless Aisle erstatter ikke nettbutikken. Berøringsskjermene gir en god oversikt over varesortiment, på en mer strukturert og enkel måte enn i en nettbutikk. Kundene kan fullføre kjøpet kjapt og enkelt med skjermene, og bestille ønsket levering dit de vil. Det er også rom for å fortsette handelen hjemmefra via mobiltelefon hvis de ønsker det.

Fyll ut skjemaet for å få tilsendt «Endless aisle – E-bok»