Move forward. Be LED.

Hva er LED?

En LED-vegg er satt sammen av kabinetter, som på sin side består av flere LED-moduler. Disse LED-modulene inneholder LED-klynger eller LED-pakker, dvs. røde, blå og grønne lysemitterende dioder (LED) gruppert i piksler.

"Pixel pitch" er avstand fra sentrum til sentrum mellom to piksler, vanligvis målt i millimeter. Hvis du har en pixel pitch på 10 mm, betyr det at avstanden fra midten av en piksel til midten av den tilstøtende piksel er 10 millimeter. Dette resulterer i lav oppløsning og en grovere bildekvalitet. Moduler med lavere pixel pitch har mindre avstand mellom to LED-klynger. Det er mindre rom mellom, og dermed flere piksler tilgjengelig på LED-modulen. Denne økte piksletettheten fører til høye oppløsninger og mer detaljert innhold.

Med LED storskjerm kan du kommunisere tydeligere og mer effektivt

Vi leverer markedets beste LED-storskjermer og skreddersyr hver løsning etter kundenes behov. Enten du trenger høy eller lav oppløsning, for innendørs eller utendørs bruk, sportsarena eller butikk, kan du være trygg på at våre led-skjermer takler alle situasjoner og formål. Skjermer med LED-teknologi er veldig fleksible med tanke på plassering, størrelse og utforming. Budskapet fremstår skarpt og tydelig samtidig som skjermene er solide og kostnadseffektive.

 

Arena/Sport/Event

LED har en fordel ved at man kan bygge så store skjermer man vil uten å få de sjenerende sorte linjene i bildet som tradisjonelle videoveggløsninger får. Enten dere ønsker tradisjonelle 16:9 skjermer, runde skjermer eller en spennende mosaikk-løsning så leverer vi en perfekt løsning til dere.

Retail

Før var LED-skjermer forbeholdt Time Square, de største varehusene og butikkjedene. Med LED-skjerm får du både størrelse og lysstyrke til å få frem ditt markedsbudskap uansett lysforhold og tid på døgnet.

Møterom/Konferanse

Tradisjonelle møterom benytter ofte projektorer, man får da utfordringer som sollys eller personer som skygger for bildet. Når dere moderniserer møterommet eller konferansesalen med LED-skjerm er disse problemene borte for godt. LED-skjermer er lyssterke og varer i mange år med minimalt vedlikehold.

Hold deg oppdatert, meld deg på vårt nyhetsbrev

MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV
Meld deg på vårt nyhetsbrev