Move forward. Be LED.

Med LED-storskjermer kan du kommunisere tydeligere og mer effektivt

Vi leverer markedets beste LED-storskjermer og skreddersyr hver løsning etter kundenes behov.

Enten du trenger høy eller lav oppløsning, for innendørs eller utendørs bruk, sportsarena eller butikk, kan du være trygg på at våre led-skjermer takler alle situasjoner og formål.

Skjermer med LED-teknologi er veldig fleksible med tanke på plassering, størrelse og utforming. Budskapet fremstår skarpt og tydelig samtidig som skjermene er solide og kostnadseffektive.

Kontakt oss for å vite mer:

Arena/Sport/Event

LED-skjermer fra Cenera øker publikumsopplevelsen på din arena. LED har en fordel ved at man kan bygge så store skjermer man vil uten å få de sjenerende sorte linjene i bildet som tradisjonelle videveggløsninger får. Enten dere ønsker tradisjonelle 16:9 skjermer, runde skjermer eller en spennende mosaikk-løsning så leverer vi en perfekt løsning til dere. Våre skjermer har fantastisk bra kvalitet og vil levere et optimalt resultat i mange år.

Retail

Før var LED-skjermer forbeholdt Time Square, de største varehusene og butikkjedene. Med et endret prisbilde er dette en mulighet som har åpnet seg for mange flere. Med LED-skjerm får du både størrelse og lysstyrke til å få frem ditt markedsbudskap uansett lysforhold og tid på døgnet.

Møterom/Konferanse

Til store møterom og konferansesaler har man tidligere brukt projektorer. Ofte har man utfordringer som sollys eller personer som skygger for bildet. Når dere moderniserer møterommet eller konferansesalen med LED-skjerm er disse problemene borte for godt. LED-skjermer har lys sterke skjermer som varer i mange år med minimalt med vedlikehold. Ingen lyspærer må byttes og man er sikret at alle deltagere i møtet ser budskapet som vises.