Digital Signage. Imagine Anything.

Digital signage tilbyr tilpasset informasjon der hvor kunden befinner seg

Alle mottakere av et budskap er forskjellige, så hvorfor ikke spisse denne kommunikasjonen?

Digital signage er løsninger som tilpasses alle typer skjermer og kan effektivt vise dynamisk innhold fra hvilken som helst kilde. Ved hjelp av dynamikk og automatikk gjennom vår programvare kan vi trekke ut riktig informasjon til riktig sted.

Eksisterende data og informasjon kan presenteres i sanntid for en virksomhet, arbeidsplass eller butikkledelse. Vi tar tak i datafangst og viser det på informasjonsskjermer med rett profil - i sanntid.

Cenera på 1-2-3

Kontakt oss for å vite mer:

Varehandel og Marked
Vi vil gjerne hjelpe våre med kunder med å generere økt salg.  Mottakere av et budskap er ulike, så derfor er det viktig å styre og rette kommunikasjonen og budskapet. Gode Digital signage løsninger gir flere muligheter enn å publisere PowerPoint og stillbilder i loop. Vi tar i bruk data og informasjon som er tilgjengelig hos kunden, og ved hjelp av dynamikk og automatikk vil dette gi rett budskap til rett mottaker på rett tid.

KPI- Dashboard
Det finnes mange analyseverktøy for ulike IT systemer for å analysere og vise informasjon digitalt på arbeidsplassen. Men er den tilgjengelig på en enkel måte for alle som burde se den? Det er fullt mulig å benytte Business Intelligence på en bedre måte. Vår digital signage løsning tar tak i bedriftens unike sanntids data og viser det på en pen og innovativ måte i bedriftens egen profil. Vi skreddersyr automatiske dashboard og intern kommunikasjon for blant annet salgsavdelinger, lager/logistikk, support og helpdesk, prosjekthåndtering og ikke minst økonomiavdelingen.

Event og Arena
Vi kan styre store og små event, kultur og sports – elite og bredde - arrangement med vår digital signage løsning. Visning av lyd, bilde, stream, og sanntidsdata som målstatus, alarmsystemer og spillerdata kan automatiseres og forenkles slik at det enkelt kan styres av profesjonelle såvel som dugnadspersonell. Vi benytter automatikk og kontrollpanel for sanntidsstyring av innhold til alle typer visningsflater fra et system - som f.eks mediakube, LED bannere, storskjerm, vanlige infoskjermer i kiosken, VIP område, mingle områder etc.

Infoskjerm
Digitale skjermflater kan benyttes til å informere ulike mottakere om ulik informasjon. Skreddersydd informasjon om nyheter, vær, t-bane, tog, buss og flytider kommuniseres ut fra hvem mottakeren er. Benytt digital signage løsningen for å ønske gjester og kunder velkommen på en innovativ måte eller dynamisk informajson på en konferanse eller et hotell. Det handler om å gi mottakerne den informasjonen DE trenger. Våre digital signage løsninger styres av logikk og data, slik at segmentert kommunikasjon kan automatiseres.

Wayfinding
Ved bruk av touchskjerm kan brukerne trykke på en skjerm for å få et kart med beskrivelse av veien til ønsket destinasjon. Dette kan være et verktøy for å lede brukeren til rett avdeling i en butikk, kjøpesenter, ønsket etasje, eller finne sin seksjon på en sports arena. Legg gjerne inn informasjon om kiosk, toalett, parkering og annen praktisk informasjon i tillegg til f.eks dagens tilbud i restauranten når dette velges.

Skjerm og Visningsflater
Skjermer fra 4 tommer til over 100 tommer Skjermvegger sammensatt av flere skjermer Touch skjermer i alle størrelser «digital folie» på glass og vindu – gjerne også med touch. LED storskjermer LED Bannere Mediakube