Digital Signage. Imagine Anything.

Digital Signage.

Digital signage, eller digital skilting, fra Cenera er en effektiv måte å nå ut gjennom segmentert kommunikasjon. Med digitale skjermløsninger treffer du akkurat den målgruppen du ønsker, og har muligheten til å skape et dynamisk og skiftende budskap.

Mange bedrifter har allerede godt implementerte skjermløsninger i sine landskap, men utnytter ikke det fulle potensialet da det ofte mangler en plan på innholdet og kommunikasjonen. Det er viktig at innholdet på skjermene ikke stagnerer, men kontinuerlig reflekterer oppdatert informasjon. Mottakerne blir lei av “visjoner og verdier” og værvarsel, etter veldig kort tid. For at digital signage skal fungere best mulig, er det viktig at du og din bedrift gjør seg opp en mening om hvordan dere vil bruke de digitale skjermløsningene etter måned 4, 7, og år to også.

Digital Signage

Automatikk, planlegging og kvalitetsinnhold

Våre skjermløsninger tar utgangspunkt i at innholdet skal være så automatisk som mulig. Innholdet skal ikke være avhengig av mennesker for å oppdateres, men i stedet være koblet opp mot løsninger som fornyer informasjonen av seg selv. Det er nettopp dette Cenera hjelper deg med å utforme gjennom våre skjermløsninger for digital signage. For at digital signage skal fungere best mulig, er det viktig at du og din bedrift gjør seg opp en mening om hvordan dere vil bruke de digitale skjermløsningene.

Automatisert informasjon på alle skjermer

Digitalisering er noe de aller fleste virksomheter må forholde seg til i dag. Formålet er å forenkle og automatisere prosesser, for å frigjøre tid og optimalisere informasjonsflyten. Digital skilting kan utgjøre et virkningsfullt verktøy i virksomheters digitaliseringsarbeid. Cenera tilbyr et system som i stor grad kan automatiseres og gir nærmest uendelig med integrasjonsmuligheter.

Prinsippet bak løsningen vår er enkel: vi tilbyr en kommunikasjonsplattform der tilpasset informasjon kan spres på et gitt sted, til rett tid og til de rette mottakerne. Digitale skjermer benyttes allerede av mange virksomheter i dag. Flere av disse mangler imidlertid en plan for hvordan skjermene skal brukes, og tilstrekkelig med kunnskap om hvordan de kan få mest mulig ut av sin digitale skilting.

 

En infoskjerm fungerer som en kommunikasjonsplattform der tilpasset informasjon vises på riktig sted til riktig tid, til de riktige menneskene. Her handler alt om å treffe de forskjellige målgruppene med relevant informasjon som gir mottakeren verdi.

Infoskjerm Infoskjerm

Gjennom digitale dashboard, såkalte smarte skjermløsninger kan du og dine ansatte effektivt synliggjøre status for ulike deler av virksomhetens drift i sanntid. Slik gjør du arbeidet mer effektivt, og det blir lettere å justere interne strategier for å skape større verdi.

Dashboard Dashboard

 

Ta med deg segementert markedskommunikasjon ut av digitale medier og inn i en fysisk butikk. Gjennom digitale skjermløsninger kan du enkelt sørge for at det vises dynamisk innhold rettet mot spesifikke målgrupper. Slik setter du kunden i rett handlemodus. Det er dette vi kaller intelligent markedskommunikasjon! Les mer..

 

Med digitale skjermløsninger på idrettsarrangement er det bedre kommunikasjonsflyt og lett tilgjengelig informasjon som gjelder. Gjerne i form av oppdaterte tabeller, kampstatistikk i sanntid og godt medieinnhold. Slik tar du publikumsopplevelsen på idrettsarenaen til et nytt nivå!  Les mer..

Touchpanel   Sport Elite

Breddeidretten er en arena med uendelige muligheter. Med smarte skjermløsninger og digital skilting byr anledningen seg til å gjøre breddeidretten enda mer synlig, attraktiv og opplevelsesrik. Her er mulighetene mange for komplett kampavvikling, kampdata og egendefinert medieinnhold. Les Mer

Sport Bredde

Vi presenterer en ferdig oppsatt scoreboardløsning for hallidrett! En komplett digital løsning for kampklokke, utvisninger og mål som enkelt kan kombineres med reklame, logo og digitalt pauseinnhold. Les mer

Scoreboard   Scoreboard

Løsningen viser garderobefordeling, hall/istider i flere haller, møterom og evt andre ressurser som ønskes planlagt. Les mer

Eksempel på garderobefordeling Jordal Amfi

Bedre publikumsopplevelse på idrettsarenaen

Med intelligente skjermer og digital skilting tar du publikumsopplevelsen på idrettsarenaer og sportsarrangementer til et nytt nivå. Idrettsarenaer kjennetegnes ofte av et herlig kaos, god stemning og mange mennesker. Bedre kommunikasjonsflyt og lett tilgjengelig informasjon kan bidra til å gjøre opplevelsen på stadion litt mer ryddig og dermed enda litt bedre.

Det finnes ulike typer besøkende på idrettsarrangementer. Du har de dedikerte supporterne, som støtter opp uansett vær og andre forhold. Og så har du de som synes det er hyggelig å gå på kamp, som tar med familien eller vennegjengen og ser på det som en hyggelig dag ute. For å nå sistnevnte gruppe er det viktig å legge til rette for at det faktisk oppleves som hyggelig å være på stadion. Dersom du får publikum til å trives, er det også mer sannsynlig at de kommer tilbake.

Lær mer om Digital Signage i vår guide

Hold deg oppdatert, meld deg på vårt nyhetsbrev

MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV
Meld deg på vårt nyhetsbrev